login  |  choose your language     
 
login  |  choose your language     
     
    EN - accommodation   SE - boende i barcelona
    ES - alojamiento barcelona   DK - spansk værtsfamilie
    DE - unterkunft barcelona   RU - жилье в Барселоне
    FR - logement barcelone   PL - mieszkanie barcelona
    IT - alloggio barcellona   
   |   studentasikter    |   fragor    |   grupper    |   kontakt
Boende i Barcelona
Untitled Document
En vänlig atmosfär och en bekväm miljö är det som gör din vistelse riktig minnesvärd, därför gör vi allt vi kan för att skapa de bästa förutsättningarna för det. Vi väljer noga ut och besöker regelbundet varje bostadsvärd. Vi har samarbetat med de flesta av dem sedan skolan startade sin verksamhet. Standardrummen bokas från och med söndagen innan den första kursdagen fram till lördagen efter sista kursdagen.

I Barcelona erbjuder vi följande boendealternativ:
Delad lägenhet
Värdfamilj

Delad lägenhet
De fullt utrustade lägenheterna delas normalt med yrkesarbetande spanjorer eller studenter. Det finns gratis Wi-Fi i alla lägenheterna. Alla lägenheter ligger inom 25 minuters avstånd från skolan till fots. Eleverna har ett eget rum med alla standardbekvämligheter: en enkel- eller dubbelsäng, garderob, bord, stol, etc. Vardagsrum, kök och badrum delas med de andra inneboende. Det här är ett utmärkt alternativ om du vill bo tillsammans med människor från andra kulturer. Vi erbjuder också möjlighet att bo på hotell, pensionat eller vandrarhem om du föredrar det. Priserna varierar beroende på säsong och önskad standard. Om du är intresserad av något av dessa alternativ kan vi informera dig om vilka alternativ som är lediga för närvarande.

Du kan boka antingen ett standardenkelrum, ett stort enkelrum eller ett dubbelrum. Standardenkelrummen har en enkelsäng medan de flesta av de stora enkelrummen har en dubbelsäng.

Du har dessutom möjlighet att bo i lägenhet och kan då välja mellan ett enkelrum eller ett dubbelrum, båda med privat badrum.

Observera att reservationer för dubbelrum bara kan göras för två personer som reser tillsammans. Om du vill resa tillsammans med en kompis och dela lägenhet men bo I varsitt enkelrum är det I de flesta fall lätt att ordna. Kom ihåg att I så fall ange det när du fyller I bokningsblanketten.


Familj (frukost, halvpension)
Genom att välja att bo hos en värdfamilj får du uppleva gästfriheten hos en typisk spansk familj. Om du frågar oss är det ett av de bästa sätten att bekanta sig med den spanska kulturen. Tack vare eget rum och egen nyckel får du den ombonade hemmakänslan samtidigt som du behåller din självständighet. Tänk på att du som gäst måste följa de regler och rutiner som gäller i det enskilda hushållet.

Halvpension inbegriper frukost och en hemlagad måltid per dag, medan frukostalternativet inkluderar enbart frukost. Reservationer för dubbelrum kan bara göras för studenter som reser tillsammans.

© lingua  - general conditions  - kontakt  - bokning
links: linguaschools studera spanska i spanien -  linguaschools spanska språkskola i barcelona -