login  |  choose your language     
 
login  |  choose your language     
     
    EN - reviews   SE - studentåsikter
    ES - reseñas   DK - erfaring
    DE - bewertungen   RU - Поделитесь своим опытом
    FR - commentaires   PL - doświadczeniach
    IT - recensione   
   |   studentasikter    |   fragor    |   grupper    |   kontakt
Studentåsikter
Untitled Document

Klicka här för mer studentrecensioner:
> Google Plus
> Facebook
> Iagora

   
Miriam, Tyskland

Atmosfären på Linguas språkskola i Barcelona var väldigt vänskaplig. Trevliga lärare som förklarade saker på ett väldigt tydligt sätt och alltid var beredda att hjälpa dig med allt möjligt, även när du ville veta något om kulturella utflyktsmål eller om uteställen att besöka.

 
Steve, USA

Jag gick på Linguaschools i Barcelona i två veckor och lärde mig inte bara en massa på kort tid, men hade dessutom roligt samtidigt som jag lärde mig. Det enda jag ångrar är att jag inte stannade längre – men det kommer jag att göra nästa gång! Människorna på skolan var fantastiska: hjälpsamma, vänliga och trevliga, och lärarna var fantastiska.

 
Emon, Holland

Jag njöt av varje minut av mina tre veckor i Barcelona med Lingua. Kursen höll hög kvalitet, lärarna var väldigt trevliga, boendet låg väldigt centralt och staden var fantastisk!!!

   
Silva, Brasilen

Ert sätt att lära ut spanska är toppen, priset är jättebra, bra läge, etc... Jag lärde mig mycket under mitt tid där och lärarna är verkligen sympatiska.

 
Jade, Storbritannien

Allt var välorganiserat och skolan låg väldigt centralt. Jag skulle definitivt återvända hit för att fortsätta med spanskan.

 
Karin, Sverige

Linguaschools Barcelona är den bästa skola jag har studerat på hittills. Lärarna är jättebra och jag lärde mig mycket mer på två veckor än jag hade förväntat mig. En mycket bra balans mellan talträning och grammatik.© lingua  - general conditions  - kontakt  - bokning
links: linguaschools studera spanska i spanien -  linguaschools spanska språkskola i barcelona -